"haal meer rendement uit uw hard- en software.."

Veel onderzoeken hebben aangetoond dat product-training duidelijk bedraagt aan het laten renderen van de aangeschafte (software)systemen. We zijn door IBM geautoriseerd training en education partner en bieden het gehele assortiment (hard- en software) aan IBM trainingsmogelijkheden en meer.

IBM heeft haar educatiemogelijkheden in twee soorten gesplitst;

  1. training volgens een (vaststaand) curriculum en jaaragenda
  2. training op maat gemaakt, bij u onsite of elders

Wanneer training

  • Aanschaf van nieuwe software
  • Vertrek van medewerkers met specifieke skills
  • Ontwikkeling medewerkers: maak kennis concreet meetbaar via certificaten
  • Operatie gebaat bij meer products kennis.

Waarom via ons

We nemen de tijd om in samenspraak met de opdrachtgever om de behoefte en nut van extra educatie in kaart te brengen. Vervolgens maken we een planning op basis van de vraag en het beschikbare aanbod (maatwerk en curriculum) plus een aantrekkelijk prijsplaatje.

We bemiddelen ook achter de schermen om educatie-groepen in voldoende mate gevuld te krijgen en zo training cancelation tot een minimum te helpen beperken Het actief bijeenbrengen van kandidaten van verschillende bedrijven kan een goede oplossing zijn.

Speciale situaties en/of 'zeldzame' kennisgebieden vragen om flexibele creatieve oplossingen. We helpen u om desgewenst (internationale-) educatie skills aan boord te

Speciale aanbiedingen

Om educatie financieel aantrekkelijker te maken bieden we onze relaties enkele mogelijkheden aan.

ESP Educatie knipkaart

We stellen per persoon of in groepsverband een aantrekkelijke educatie knipkaart samen. U garandeert een minimale afname gedurende een jaar en wij passen de prijs hierop aan. Echt maatwerk dus.

IBM Mainframe e-learning

Onder IBM Mainframe e-learning bieden we per persoon voor € 990 per jaar toegang tot ruim 100 mainframe gerelateerde on-line cursussen. Training wanneer en in het tempo dat de medewerker past.

IBM Education Pack

Mogelijkeheid van volume kortiong gebaseerd op vooraf in te kopen budget voor IBM trainingen. Budget loopt vanaf €2.500 to €10.000 waarbij de korting op loppt van 5% naar 10%. Het maakt niet uit welke en hoeveel medewerkers het budget gebruiken.

Interesse?

Geef simpelweg op het contactformulier uw verzoek of vraag weer en we helpen u graag verder.
naar contactformulier ->