"Disclaimer"

Enterprise Software Partner (ESP) Disclaimer

Al het mogelijke is gedaan om de nauwkeurigheid te garanderen van de informatie op deze website en alle andere uitingen van ESP.
ESP geeft geen garantie, impliciet noch expliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid van de informatie, met inbegrip van prijs, productinformatie en productspecificaties.
ESP en zijn leveranciers zijn niet aansprakelijk voor incidentele, gevolg- of speciale schade die het gevolg is van of voortvloeit uit elektronische transmissie of de nauwkeurigheid van de informatie die hierin is opgenomen, zelfs indien ESP op de hoogte is gebracht van de mogelijkheid dat zodanige schade zal ontstaan.
Product- en fabrikantnamen worden uitsluitend gebruikt ter identificatie.


Enterprise Software Partner

De werkwijze is No-nonsense, pragmatisch en zonder poespas. Onze medewerkers hebben meer dan 25 jaren ervaring in het IBM software domein. Speciaal hierbij is onze kennis en ervaring m.b.t. de mainframe omgeving (z/OS, z/VM, VM/VSE). Toonaangevende leveranciers als IBM en Rocket Software erkennen dat en hebben ons geaccrediteerd als gespecialiseerd business partner.
Als enige business partner in Nederland zijn we in staat u ook de IBM System z software te mogen leveren; als reseller en als agent. U kunt bij ons terecht voor het gehele IBM software assortiment, inclusief education en financiering.
Ons uitgangspunt: toegevoegde waarde voor onze klanten. We bieden naast levering van software dan ook diverse aanvullende services. Een speciale focus hebben we op Software Asset Management & Contractbeheer, en op platform readiness en modernisation.
Ook voor een 2nd opinion of bijdrage aan uw projecten, zijn we u graag van dienst.